Over de auteur

Hallo, ik ben Britt Zwijnenberg en eigenlijk voel ik mij helemaal geen auteur. Dat klinkt zo formeel. Ik ben simpelweg een jonge vrouw die van schrijven houdt en doet waar ze plezier in heeft.

In mijn boeken schrijf ik altijd over dingen waar ik zelf in geloof en waar ik zelf blij van word. Als anderen mijn boeken leuk vinden, is dat vooral mooi meegenomen.

Al jaren plaats ik mijn verhalen op bij de schrijfsite Wattpad. Van grote tot kleine verhalen, van schrijftips tot recensies, ik heb van alles gedaan en ik ben eeuwig dankbaar voor de ontzettend gezellige schrijversgemeenschap daar.

Door middel van deze website wil ik mensen op de hoogte houden van alles wat er rond mijn schrijven en boeken gebeurt. Ook wil ik mensen tips geven die ik zelf graag had gekregen toen ik net begon met schrijven.

Ik vertel vanuit mijn eigen ervaring en over dingen die ik onderweg van anderen heb geleerd. Mij hebben deze schrijftips enorm geholpen en ik hoop dat het jullie ook helpt. 

Uiteindelijk is schrijven simpelweg mijn passie. Door boeken uit te geven en andere mensen te helpen met schrijven, doe ik waar ik het meest blij van word. Of mij dat een auteur maakt, een schrijver of gewoon iemand die van schrijven houdt, kan ieder voor zichzelf bepalen.

Naast schrijven houd ik ook enorm van mijn hond, van mijn familie, van mijn vrienden, van paarden, van Disney en van metal muziek. Boven het schrijven blijf ik uiteindelijk gewoon Britt.