Mijn boeken

Ik ben al dol op schrijven sinds ik de letters van het alfabet ken. In groep drie en vier schreef ik al hele kleine verhaaltjes waar ik ontzettend trots op was. Sindsdien ben ik eigenlijk niet meer gestopt.

Op mijn veertiende schreef ik mijn eerste echte boek over een gehandicapt meisje in de middeleeuwen. Ik noemde het Abnormaal. Daarna stopte ik zeker niet. Bijna gelijk schreef ik een nieuw boek: Ik geloof niet. Beide boeken zijn uitgegeven bij de meerkansenuitgeverij Boekscout.

De laatste jaren van de middelbare school stond schrijven op een laag pitje. Sinds ik studeer, is schrijven gelukkig weer een groot deel van mijn leven. In de zomer van 2019 tekende ik een contract om mijn volgende boek uit te geven: Overleefd. Deze keer doe ik dat bij de traditionele uitgever Ambilicious. Het boek komt eind 2020 op de markt.

Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen te bereiken met mijn boeken. Ik hoop dat lezers net zoveel plezier beleven aan mijn verhalen als ik heb gehad om ze te schrijven.

Als je benieuwd bent geworden, neem dan zeker een kijkje bij mijn boeken of mijn blog waar ik schrijftips deel. Uiteindelijk zijn lezen en schrijven namelijk de mooiste dingen om te doen. Ik voel altijd een zekere trots als ik mijzelf kan bestempelen als schrijver.